úterý 1. března 2011

Zákaznická podpora pro hru The Sims 3

Pokud máte s hrou technické problémy, pomoc získáte na této internetové stránce.
https://help.ea.com/contact-us?product=the-sims-3

52 komentářů:

  1. Koupila jsem si hru sims 3 základní ta šla nainstalovat v pohodě a pak jsem si koupila po setmění 3 a tekda mi to ukazuje že neví nebo co jestly mám oprávněnou licenci nebo co a pak se hra vypne. Je to normální obě hry jsem si koupila! :'(

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. A máš to nainstalované vše jen na jednom počítači? Nepůjčovala si ty instalačky někomu dalšímu? Pokud ne, tak napiš na technickou podporu.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si nainstalovala the sims 3 an introduction a vono mi se to nacitalo a pak mi to ukazalo ze nevedia otvorit htu the sims a ze mam mat nejaku zakaznicku podporu neco takeho co stym??

    OdpovědětVymazat
  4. Máš to legálně?
    Jinak já s tímto produktem nemám zkušenosti. Maximálně ti můžu poradit, abys kontaktovala zákaznickou podporu. Musíš být registrovaná na Originu. Použij odkaz, který najdeš v tomto příspěvku výše. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojte, mám otázku.........
    Bola som registrovaná na komunitnej stránke The Sims (thesims3.com) a niekto sa mi tam nabúral( podľa všetkého, miznú mi totiť simpointy a menia sa mi nastavenia). Chcela som si vytvoriť nový účet, ale sériové číslo som už znova použiť nemohla, lebo to už by nebolo platné. Neviete, kde si môžem vyžiadať nové číslo? Alebo neviete poradiť, čo s tým?
    Dopredu ďakujem za odpoveď

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj jak spustim hru the sims 3 tam mi to napise ze neni schopny zistit jestli je muj disk opravnenou kopii the sims 3 a ze se mam obratit na zakznickou podporu nevite co s tim mam delat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně to stejný se děá mě!! :OO

      Vymazat
    2. presne to iste vypisuje aj mne :(

      Vymazat
    3. I mě a nevím co s tím :(...

      Vymazat
    4. Vážne neviete čo s tým :( lebo ma to pekne štve

      Vymazat
    5. Nie ste sami bohužiaľ :( ľudia prosím poraďte nám

      Vymazat
    6. Přesně to samé i u mě!!! :(

      Vymazat
    7. mě to dělalo taky, a bylo to špatným crackem :) dávala jsem ho do sliožky the sims 3 a musí to být v datadisku, třeba povolání snů, crack do povolání snů

      Vymazat
  7. Ahoj mám nainslalováný showtime a když ho spustim tak se mi objeví: Nedaří se nám zjistit zda používate pravou kopii,napište na zákaznickou podporu.

    OdpovědětVymazat
  8. dobrý den mám dotaz když nainstaluju the sims 3 domácí mazlíčky a spustim a jdu vytvářet : pes a kočka mi jdou ale když chci koně tak mi to začne blikat obrazovka šedě a pak normálně co mám dělat prosím
    přeinstaloval jsem to a dokonce vymazal celý the sims 3 i se všema datadiskama a pořád to stejný prosím o pomoc

    Předem děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj mám hru sims 3, no a aktualizovala jsem si novou verzi, a teď když zapnu sims tk se mi to to jakože vpohodě zapíná no pak jak si tam vybíráš za koho chceš hrát se tak něco ukáže že jako mám hledat zákaznickou podporu... neíš co s tím mám dělat? :( předem dík za odpověď...

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj.
    Mam asi taký istý problém...mám (iba) stiahnuté Simsko+kolekciu a tak isto mi píše že mam vyhľadať tu podporu a ešte, že aj ked odinštalujem kolekciu ták mi sims vobec nejde zapnúť, pýta stale nejaky kód odomňa

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojda,
    nejdříve chci říct že nepatřím k lidem co si The sims vypalují a ani po vás nechci číslo vašeho codu, jen potřebuji poradit!
    Všechny The sims 3 mam originálky. Bohužel jsme se stěhovali a ztratila jsem krabičku s letákem a instalačním codem pro original hru. Bohužel se mi rozbil starý počítač a potřebuji si teď celou hru nahrát do nového. Mám originální CD, ale bohužel k němu nemám code a bez něho jsou mi k ničemu i všechny mé datadisky. Svou hru mam na internetu normálně zaregistrovanou. Je nějaká šance najít code někde na originálním CD a nebo na www stránce když mam hru zaregistrovanou??? Nebo jsem úplně v pytli... ???
    Díky za odpověď!

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj te ! chcem sa spitať ... ja ešte the sims 3 nemam a mam windows xp ja sa bojim že to kupim a mi to nepôjde ... (the sims 2 mi ide plynulo ) môže mi niekto poradiť ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj v pogo by ti to mělo jít ohledně operačního systému

      Vymazat
  14. ahojte lidi
    chci se zeptat jestli nevíte jak vyřešit tenhle problém
    Když aktualizuju The Sims 3 tak mi to píše nějakou chybu soubor LOG nevím jak to vyřešit
    Prosím pomocte

    OdpovědětVymazat
  15. když spustím své the sims 3 tak se tam oběví že mám kontaktovat zákaznickou službu protože to nemůže zjistit zda používám platnou kopii co d tím?

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj když spustím the sims 3 tak se mi tam ukáže tabulka, že nejde ověřit jestli je to prvý disk od tý hry. Mám si na to stáhnout crack nebo co ?

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím, potrebovala by som radu ... Naištalovala som si základný sims 3 + 2 doplnky (island paradise, seasons) .. žiadne downloady z The sims resource, proste nič .. ale keď zapnem hru o chvíľu mi ju vypne že program prestal reagovať čo s tým??? už som to skúšala aj preinštalovať a stále mi to robí ..

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj kde je ta zakaznicka podpora das mi ten link prosim te?

    OdpovědětVymazat
  19. ja mam hodne dodatku s limitovanou edici jak je otevřít???????

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj lidi
    hral sem jednou the sims 3 a pak se to dlouho nehrál a mně se ta hra sama odaktivovala poradte pls
    předem dik za odpoved

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, mám problém s hrou. Občas, když hru ukládám, tak se mi objeví, že ji není možné uložit a že se mám podívat na Čti mě na kód 12. Ale tam stojí jenom že je chyba s uložením světa a nic jinýho, co s tím mám dělat?

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj mám problém. Seká se mi the sims3 showtime už asi 3 dny. Hra naběhne normálně, ale pak se sekne, chvíli hraju, sekne se a takhle Xkrát během chvilky. Nevíte co s tím?

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj,
    mohli by jste mi prosím poradit? Má The sims 3 a pár dalších dodatků přes origin, ale teď jsem si chtěla doinstalovat tropický ráj, který mám na CD. Ale vždy po spuštění hry mi to napíše, že není vložen disk - problém při autorizaci. Hru jsem už několikrát odinstalovala a znovu nainstalovala. Už jsem ji zkoušela i cracknout. Nevíte jak bych to mohla vyřešit? :)
    Předem díky.

    OdpovědětVymazat
  24. Hra sims3 šla nainstalovat v pohodĕ i dodatek ale najednou to po mĕ chce heslo ale já si ho nepamatuji.Ani kod nejde použit 2x.Musí se hra reklamovat?
    Předem díky

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky ja jsem si stáhla hru the sims 3 a jak ji spustím pohode všechno jde až pak mi začne vypisovat o Autorizme disku :( nevíte co s tím??

    OdpovědětVymazat
  26. hladam sims 3 late night verziu en alebo cz sk jar subor 240x320 poslete nekdo link dekuju moc pekne

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj,stáhnul jsem si The Sims 3,aktualizuju si ho a pak ho v pohodě spustím a pak se objeví tabulka,že nejsme schopni ověřit jestli je váš disk oprávněnou kopií The Sims 3 ,a že mám kontaktovat zákaznickou podporu tak jsem zde a moc prosím,zda mi někdo pomůže?!

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, potřebovala bych prosím poradit co mám dělat když mi to tam napsalo že nemám ověřený disk? Předem děkuju za odpověď =)

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj prosim vás mam problem s uložením hry pořád mi to píše, že při uložení došlo k chybě a nějakej 12 nebo 16 kod nevíte co stim je ??

    OdpovědětVymazat
  30. ahoj jak spustim hru the sims 3 tam mi to napise ze neni schopny zistit jestli je muj disk opravnenou kopii the sims 3 a ze se mam obratit na zakznickou podporu nevite co s tim mam delat?

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj :/ řeknu to rovnou :) jedna holka jsi šla pro DVD který mi půjčila a chvilku jsem jí nepozorovala vzala mi The sims 3 pets ! :(( pak asi za 2 a půl roku mi vrátila jen DVD ! -.- dá mi jsem někdo sériové číslo :) budu moc ráda děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj.Nejde mi uložut hra the sims 3 . Píše mi to kod chyby 12.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, nainstalovala som si hru the sims 3 ale mam problem so spustenim. Najprv mi to islo v poho ale asi po troch mesiacoch ked som sa snazila hru zapnut sa mi zacalo ukazovat: Systém WIndows nemôže nájsť súbor UpdateTool.exe. Skontrolujte či ste zadali správny názov a potom pokus zopakujte. Uz som sa to spustala niekolkymi sposobmi, aj som to odinstalovala a zase nainstalovala ale aj tak mi to nejde.
    Bola by som velmi rada keby mi nekto pomohol. Vopred dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, poradí mi někdo, jak si můžu vytvořit novýho mazlíčka a přidat ho do rodiny, kterou už mám rozehranou? Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš si ho nejprve adoptovat, pak zapnout cheat: testingcheatsenabled true. Až ho zapneš zmáčkni shift a klikni na mazlíčka.A dál už budeš vědět.

      Vymazat
  35. Ahoj, potreboval by som pomoc :( Mal som sims 3 + dodatok Povolania. Náhodou som vymazal súbory zakladnej hry sims takže som sa snažil odinstalovat to cez ovadaci panel. Sims mi odinstalovalo ale dodatok nie :( Vymazal som všetko spojené s simsom a aj tak ked instalujem dodatok nanovo snaži sa to odinstalovat dodatok :( za odpoved dakujem. P.S. dufam že mi je rozumieť :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, prosím vás, keď si ukladám hru, napíše mi to "Při ukládání se vyskytla neočekávaná chyba: Kód chyby 13.
    Neviete, čo s tým je? Neviem si s tým poradiť :(

    OdpovědětVymazat
  37. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  38. Nainstalovala jsem the sims3 a dodatek povolání snů, ale kdykoliv dám spustit hru tak se to samo vypne. Co mám dělat? Předem dík za pomoc

    OdpovědětVymazat
  39. Dobry den, potrebovala bych poradit. Kdyz spustim hru a ona se nacte, pres stranku s mymi ,,svety/simiky,, je tabulka: Nedari se nam zjistit zda pouzivate oficialni/spravnou (nejak tak) kopii. Oznamte na zakaznicke lince. Nejak tak, a je tam jen hacek jako prijmout a ze hry me to vyhodi, ale zadnou jinou stranku, ci zakaznickou linku to nenacte. Co s tim? (mam the sims 3 domaci mazlicky)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám stejný problém a mám čistou hru......

      Vymazat
  40. Když spustím hru tak se mi zobrazí tabulka že si nejsou jisti jestli mám legální disk a ať se jim ozvu prosím pomoc nevím jak?!

    OdpovědětVymazat
  41. Dobrý den mám základní hru (CD) a dodatek Domácí mazlíčky také koupenou (CD). NIKDY SE MI TO NESTÁVALO AŽ TEĎ. Zapnu hru a normálně se načítá ale poté se najednoi vždy u konce nabihaní sekne.

    OdpovědětVymazat