sobota 26. února 2011

Jak dostat soubor .package do hry The Sims 3

Ve složce Dokumenty klikni na složku Electronic Arts, pak na složku The Sims 3 a tam si vytvoř složku (pokud ji tam už nemáš) s názvem Mods. Ve složce Mods vytvoř další složku s názvem Packages a do ni vlož ten soubor package. Ve složce Mods musíš mít ještě jeden soubor, který se jmenuje Resource.cfg.
Tento soubor si stáhni zde: http://www.mediafire.com/?xfi5k2c5rad3ah1

25 komentářů:

  1. Funguje to? enchi si nějak pokazit hru

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě ano. Používá se to běžně. Hlavně postupuj podle návodu.:)

    OdpovědětVymazat
  3. a pak to neni potřeba instalovat třeba ve spouštěči?

    OdpovědětVymazat
  4. Jen pokud se jedná o soubory s koncovkou .package

    Ve spouštěči se instalují jen soubory s koncovkou .Sims3Pack

    OdpovědětVymazat
  5. No vidíš a pak, kdo tu má perfektní návody :)a spoustu praktických věcí a to nemluvím o tvorbě ;) Já děkuji, že tohle děláte, jak ty, tak všichni na ArSePo. Hlavně vše srozumitelně napsáno.

    OdpovědětVymazat
  6. Peťko, ty mě uvádíš do rozpaků. Takový milý vzkaz. Moc, moc děkuji. :)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj.. udelala jsem to přesně podle tohohle návodu,.. ale stále se mi tam ty věci nezobrazujou... je jich mnoho není to třeba v tom??cca 200..

    OdpovědětVymazat
  8. Mě to jede skvěle,mám zatím jen 60 no myslím že to nebude ten problém.Jinak díky za návod je moc pěkný a jednoduchý.Neví náhodou někdo proč mi nefunguje simík Bree ze zoufalek?

    OdpovědětVymazat
  9. Já to používám a se mnou mnoho dalších. Nevím, co ti na tom nefunguje. Neudělal jsi nějakou chybu při postupu? Umíš to ze složkami? Máš legální hru?
    Píšeš jen,že to nefunguje. To je málo informací. Potřebuji vědět jak si přesně postupoval. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to taky nefunguje,můj postup je takový:založila jsem si ve složce the sims 3 složku Mods,ve složce Mods jsem vytvořila složku Packages a do složky Mods jsem dala Resource.cfg a pak jsem si dala dva packagy do složky Packages a nefujguje to.Packagy jsem dávala po jednom

      Vymazat
  10. kde si stahnu ty pacages ?

    OdpovědětVymazat
  11. Krása! :) díky pomohla jsi mi, jdu to zkusti jestli to opravdu faká, ale, tak mělo by to jít že :D, když to všeci tu říkaj :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc děkuji za radu!!! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, taky jsem vše udělala podle návodu a nefunguje. Zkoušela jsem to asi 5x. Nemůže to být tím, že mám hru staženou z internetu???

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, vôbec mi to nejde a to som skúšala už všelijaké návody :/ Nevieš mi prosím ťa poradiť prečo? :( hru mám stiahnutú...

    OdpovědětVymazat
  15. Taky má hru staženou a nejede mi to :-(

    OdpovědětVymazat
  16. taky mi to nejede :/

    OdpovědětVymazat
  17. Ti co mají hru staženou na ni nemají potřebný patch, musíte si hru patchnout na nejnovější verzi a potom znovu cracknout a všechno pojede.. :) Jen je problém s tím sehnat patch na nejnovější verzi.. :/

    OdpovědětVymazat
  18. Ja tam ten Mods nemám tak v čem je problém?????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš si ji založit (jak píše autorka návodu..)

      Vymazat
  19. Ahoj, mám takový problém, pokaždé když si stáhnu soubor resource,a dám ho na správné místo, tak mi to v polovině načítání hry nahlásí program/systém přestal pracovat. Když ho vymažu,(resource) tak mi hra de úplně normálně. aHru mám koupenou, ne stáhlou, tak co je za problém. Poraďte mi prosím

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj můžu se zeptat, pokud stahuju soubory s příponou .package tak se mi zobrazují při spuštění hry tím vykřičníkem? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj. Hru mám legální, vše jsem provedla podle návodu a nefuguje. :-( Přitom soubory Sims3Pack fungují výborně, tak nevím, v čem jsem udělala chybu.

    OdpovědětVymazat